Urbinox

Més de 50 anys oferint qualitat

Disseny i fabricació pròpia de tota mena de mobiliari urbà

Projectes a mida sota demanda

Solucions i assessorament professional

Baranes d'acer inoxidable i metàl·liques

per a comerços, empreses i particulars

Previous slide
Next slide
Més de 50 anys oferint qualitat
Projectes a mida sota demanda
Baranes d'acer inoxidable i metàl·liques
Previous slide
Next slide

Acer Inoxidable i Fusteria Metàl·lica

Creativitat, il·lusió i passió el secret de Urbinox Beneito

Fabriquem baranes de tota mena, mobiliari urbà en acer inoxidable, mobles i solucions per a cuines, restaurants i comerços en general, manteniment d’instal·lacions, construccions metàl·liques.
Disseny propi, de maquinària CNC, programació i disseny CAD-CAM….

Seguretat i Normativa

A Urbinox, el nostre equip humà és important, per això treballem pensant en la seva seguretat, per això fabriquem tots els nostres productes sota els més estrictes controls i complim amb els estàndards exigits a la UE.

Qualitat i Servei

El valor que millor defineix la qualitat i el servei d’una empresa és l’equip humà. A Urbinox disposem de personal qualificat que garanteix una cuidada fabricació i control de qualitat. Oferir el millor servei és una necessitat per a la nostra empresa.

Materials i Acabats

A Urbinox triem acuradament els nostres materials i som respectuosos amb el medi ambient. Tots ells són aptes per a la seva instal·lació en l’exterior, resistents a la deterioració i ofereixen gran durabilitat enfront de condicions climatològiques i d’ús adverses.

Els nostres Serveis

Més de 50 anys oferint els nostres serveis en acer inoxidable i fusteria metàl·lica i industrial per a entitats, empreses i particulars. Som especialistes en mobiliari urbà.

Projectes a mida

A Urbinox Beneito S.L. realitzem projectes a mida, i t'assessorem oferint-te les millors solucions.

Gestió integral

Una vegada iniciat el projecte no has de preocupar-te per res, fabricació, transport, instal·lació...

Planificació

El nostre equip de desenvolupament i planificació prepara la documentació gràfica i plans tècnics del projecte...

Muntatge i experiència

La nostra experiència garanteix la qualitat en les nostres instal·lacions. Treballem amb materials de primera qualitat.

slider-conten-home-01

Transformem l'Entorn de la Ciutat

Disseny i fabricació de mobiliari urbà de qualitat

A Urbinox Beneito fabriquem una extensa gamma de productes per a mobiliari urbà. Transformem la ciutat creant espais públics exclusius i únics, que afavoreixen la interacció social i el benestar de les persones. En el nostre catàleg trobaràs; papereres, bancs, wc, pilonas, dutxes, fonts, neta peus, barandas, aparca bicicletes, protectors, tanques modulars…

Fabriquem Projectes a Mida

Àmplia gamma d'acabats personalitzats

A Urbinox Beneito fem realitat les teves idees, som especialistes a desenvolupar projectes de tota mena a mida. Tanques, escales, tancaments, portes… Oferim solucions i assessorament professional per a qualsevol mena de projecte en acer inoxidable i fusteria metàl·lica. Fabriquem tot tipus de mobiliari, armaris, taules , vitrines, portes, ascensors, baranes de tota mena, mobiliari urbà, mobles i solucions per a cuines, restaurants i comerços en general, manteniment d’instal·lacions, construccions metàl·liques, disseny propi, de maquinària CNC, programació i disseny CAD-CAM….

Sol·licita el teu pressupost sense compromís

Explica’ns el teu projecte i sol·licita pressupost sense compromís. Contactarem amb tu al més aviat possible i t’assessorarem perquè les teves idees puguin fer-se a realitat. Desenvolupem el teu projecte a mida.

Instagram Galeria de Projectes

Urbinox Beneito en les Xarxes Socials

Per a qualsevol dubte o sol·licitar més informació sobre els nostres productes i serveis pots contactar amb nosaltres en: info@urbinox.cat / Tel: 977 522 760 o a través del nostre formulari de contacte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la seva navegació i analitzar la seva activitat en la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Enviar whatsapp
Necessites contactar?
Scan the code
Hola 👋 En què et podem ajudar?