Urbinox

Avís legal

Urbinox Beneito SL, responsable d’aquest lloc web, posa a la disposició dels usuaris aquest document, amb l’objecte donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE N º 166, i informar de quins són les condicions d’ús.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, i es compromet al rigorós compliment de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

Urbinox Beneito SL, es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavís o posada en coneixement als usuaris, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web de www.urbinox.cat

DADES IDENTIFICATIVES

Nom de domini: www.urbinox.cat
Nom comercial: URBINOX
Denominació social: Urbinox Beneito S.L.
CIF: B43958941
Domicili social: Av. Pallaresos s/n- Nave 4 – 43130 Sant Salvador – Tarragona
Telèfon: 977 52 27 60
e-mail: comercial@urbinox.cat

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La programació i edició d’aquest lloc web així com els elements necessaris per al seu funcionament, dissenys, logotips, text i/o gràfics, són propietat de Urbinox Beneito SL o, si és el cas, disposen de les llicències o autoritzacions expresses per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

La reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització de qualsevol d’ells, requereix de l’autorització escrita prèvia per part de Urbinox Beneito SL. Qualsevol ús no autoritzat es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor. Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens a Urbinox Beneito SL i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte a aquests. Urbinox Beneito SL autoritza expressament al fet que tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web, i en tot cas redirigir al lloc web principal de www.urbinox.cat

Urbinox Beneito SL, reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l’existència de drets o cap responsabilitat sobre aquests, com tampoc suport, patrocini o recomanació per part d’aquest. Per a realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-lo a través del correu electrònic comercial@urbinox.cat

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

Urbinox Beneito SL s’eximeix de qualsevol mena de responsabilitat derivada de la informació publicada en el seu lloc web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS

Des del lloc web, és possible que es redirigeixi a continguts de tercers. Atès que Urbinox Beneito SL no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers en els seus respectius llocs web, no assumeix cap mena de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió. Urbinox Beneito SL no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web de Urbinox Beneito SL. No obstant això, i en compliment del que es disposa en els articles 11 i 16 de la LSSICE, es posa a la disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de manera activa en la retirada o, en el seu cas, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega el notifiqui de manera immediata a l’administrador del lloc web.

Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l’any, 24 hores al dia. No obstant això, Urbinox Beneito SL no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues o circumstàncies semblants que facin impossible l’accés a la pàgina web.

ADRECES IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesuraments únicament estadístics que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Tarragona.

Última actualització: 01/01/2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la seva navegació i analitzar la seva activitat en la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Enviar whatsapp
Necessites contactar?
Scan the code
Hola 👋 En què et podem ajudar?