Urbinox

Passió per crear una obra pròpia

Conceptes que traspassen fronteres

Passió per crear una obra pròpia

Creativitat, Il·lusió i Passió

Una empresa familiar transmesa de pare a fill gen a gen

Més de 5 dècades dedicats a la fabricació de mobiliari urbà converteixen la nostra empresa familiar en un referent a Tarragona. 50 anys que han donat per a molt, des que el seu gran mestre i fundador que cedeix el seu cognom a l’empresa, Joan Beneito, començarà amb els seus primers dissenys i idees. Idees i il·lusions que el seu fill Joan Beneito Mercadé contínua en l’actualitat. Junts desenvolupen una creativitat transmesa gen a gen de pare a fill.

Probablement en això es troba la clau de la il·lusió, la tenacitat i la passió per construir una obra pròpia que oferir als seus contemporanis. Satisfent així l’esforç i la perseverança imprescindible en tot projecte ambiciós. Pare i fill connexos en una comunió estètica han produït una obra homogènia que fa ja dècades ha passat fronteres.

En el seu catàleg ens ofereixen una àmplia proposta de mobiliari urbà amb la pretensió d’aportar el seu concepte d’estètica funcional als espais públics que tots els ciutadans compartim.

De Tarragona al Món

Urbinox Beneito un referent que exporta qualitat i experiència

Més de 5 dècades participant en fires i esdeveniments ens han permès consolidar-nos com un clar referent en la fabricació de mobiliari urbà en acer inoxidable i projectes a mida de tota mena.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís

Explica’ns el teu projecte i sol·licita pressupost sense compromís. Contactarem amb tu al més aviat possible i t’assessorarem perquè les teves idees puguin fer-se a realitat. Desenvolupem el teu projecte a mida.

Instagram Galeria de Projectes

Urbinox Beneito en les Xarxes Socials

Per a qualsevol dubte o sol·licitar més informació sobre els nostres productes i serveis pots contactar amb nosaltres en: comercial@urbinox.cat  /  Tel: 977 522 760 o a través del nostre formulari de contacte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la seva navegació i analitzar la seva activitat en la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Enviar whatsapp
Necessites contactar?
Scan the code
Hola 👋 En què et podem ajudar?